Op 23 mei 2017 (4de dinsdag v/d maand) is iedereen nogmaals welkom om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42, te Koersel-Beringen.

Mato Grosso Brasil: Vijf aquariumliefhebbers, nl The Explorers (Willy Lambrecht, Willy Wouters, Stan De Smedt, Frans Proost en Jean Huylebroeck van Betta Buggenhout) trekken door Mato Grosso in Brazilië. Volg nu hun avontuurlijke reis in deze prachtige diavoorstelling. Behalve visjes zijn een pak andere beesten en beestjes te zien in de vele prachtige biotopen. De makers wensen u alvast veel kijk- en luisterplezier.

We besteden ook even aandacht aan de komende AquaTerraDagen en vooral zal onze eigen Open House van 22 oktober ter sprake komen.   

Een aparte kijk op een aantal ‘tips en trucs voor de liefhebber’ die jullie nog te goed hebben zal het avondprogramma op een leerrijke manier verder aanvullen als er tenminste voldoende tijd voor is.

Tijdens elke 4D is er gewoontegetrouw een leestafel met recente buitenlandse magazines beschikbaar. We hernemen ook telkens de meerkeuzevragen van de ledenvergadering en tussendoor is er een gevulde 1€-tombola.