Op  maandag 9 oktober 2017 om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42 te Koersel-Beringen. Iedereen welkom!

 

Wat is aquascaping?

Aquascaping is de kunstvorm van de aquariumwereld. Met aquascaping wordt een natuurlijke onderwater wereld met optische illusies gecreëerd. De beste aquascapers maken een meesterwerk door middel van het optimaal rangschikken van planten, stenen en kienhout.

Rudy Van Sanden uit Wilrijk is al enkele jaren bezig met aquascaping. Vanavond brengt hij zijn voordracht over “hoe en wat met aquascaping”. Welke soort bodem, welke planten, welke verlichting  etc..hardscape, woodscape  en zeker nog veel meer.

Na de pauze komt de praktijk aan bod.
Drie lege aquariums zullen klaar staan om  de instructies uit het theoretische deel toe te passen en eventueel zelf uit te proberen onder het kennersoog van onze gastspreker. Deze vorm van aquaristiek is een eigenzinnige uitdaging.

De klassieke agendapunten zoals voorzittersmededelingen, quizvraagjes en gratis tombola worden ook weer in het avondprogramma van deze vergadering ingelast.