Juni 2017: John Detaellenaere uit Roeselare is de winnaar van de Zilverhaai internetledenactie op de Houtlandse beurs van Skalaar Torhout. Proficiat!

 

 

Zilverhaai Beringen was op zondag 14 mei 2017 als standhouder aanwezig op de Aquarium- en Vijverbeurs van Blauwe Alg Kessel. 

Natuurlijk was ook hier weer een gratis internetledenactie.

De winnaar was Evy Aerts uit Meerhout, zij mocht een ‘Eheim’pakketje in ontvangst nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

April 2017: De trekking uit alle ingeleverde formulieren van de Zilverhaai-internetledenactie op de AquaVaria Voorjaarsbeurs in Boxtel  heeft een winnaar opgeleverd. Een onschuldige hand bezorgde Hugo Dockx uit Schoten het uitverkoren geluk. Onderstaand prijzenpakket wordt hem eerdaags per post bezorgd.

Ben je nog geen internetlid bij Zilverhaai Beringen? Vul dan hier het formuliertje in en dan ontvang je volgende maandelijkse ledenbrieven met mogelijk nieuwe acties.

Neem HIER kennis van een aantal voorbije internetledenacties.

 

 

Onschuldige hand van Rien (Aquabeek) Onschuldige hand van Rien (Aquabeek)

Hugo Dockx uit Schoten heeft zijn prijzenpakket ontvangen

 

Maart 2017: De winnaar van de internetledenactie op de V.A.T.-beurs in Izegem is door het lot bepaald: Patricia Desimpel uit Zarren. Proficiat!

Het voorziene aquaristisch pakket wordt u toegestuurd. De volgende actie neemt plaats op 2 april 2017 met de AquaVaria Voorjaarsbeurs bij Aquariumvereniging Daphnia Boxtel. Tot dan...

              

November 2016:

 

Gerard Vanhaeren uit Heusden-Zolder (B) is de winnaar van de Zilverhaai internetledenactie op zondag bij Vivarium. Proficiat!

  

En de winnaar van zaterdag van de Zilverhaai internetledenactie op Vivarium is Jan Hustinx uit Genk (B).
Proficiat! Je hebt dus een verwamer van Eheim en een luchtpomp van Tetra gewonnen.