Wo Jun 16, 2021, 3:50 am
 0  431
Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Bericht (01/05/21) van onze partner Zowizoo uit Kontich. https://media.cylex-belgie.be/companies/1301/1611/logo/logo.jpg

Al meer dan 1,5 jaar zijn we bezig met de voorbereidingen van onze verbouwingen. Wat zijn we blij dat we ein-de-lijk in de laatste rechte lijn zitten. De nieuwe winkel wordt groter, toegankelijker én overzichtelijker.

Yes, het is nu zo ver! De winkel is leeg en onze deuren zijn gesloten voor de komende 4 weken. Het startschot van onze verbouwingen is nu écht gegeven. De hele maand mei zijn we gesloten. Ook onze webshop is tijdelijk niet beschikbaar. Op die manier kunnen we de laatste (en allerbelangrijkste) fase van onze verbouwingen tot een goed einde brengen! We kijken er NU al naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze volledig vernieuwde winkel!

Tijdens de maand mei zullen wij telefonisch NIET bereikbaar zijn. Uiteraard kunnen jullie ons steeds een mailtje sturen, een bericht achterlaten via onze website of via onze social media kanalen. Daar helpen we jullie, tussen het verbouwen door, graag verder!

Naar HE.advertentie gegevens

https://www.zowizoo.be/webshop-tijdelijk-gesloten

Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com