Op  dinsdag 14 augustus 2018 om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42 te Koersel-Beringen. Iedereen welkom!

Onze voorzitter opent de augustusvergadering met enkele mededelingen en onmiddelijk na de pauze zijn er zoals elke maand 5 vragen voor het quizkampioenschap en wordt de gratis tombola afgewerkt.

Deze maand hebben we het genoegen een spreker uit eigen rangen aan te kondigen. Kenny Mertens uit Nijlen komt op de proppen met een bijzonder avondvullend onderwerp. “Natuurproducten in het aquarium” is de titel en we laten Kenny hier al even aan het woord.

Mijn voordracht is een introductie die het resultaat is van een interesse dewelke destijds al ontwikkelde bij het zien van jonge algeneters waar een donkerbruin blad werd bij gegooid en in een ander bakje een stuk komkommer. Na een jaartje of iets meer opzoeken en informeren bij andere hobbyisten mag het totale resultaat zeker gezien worden, al zeg ik het zelf.
Ondertussen heb ik nu 8 jaar aquarium en gebruik ik zelf een kleine 5 jaar natuurproducten om mijn dieren te voeren en om mijn aquaria een “natuurlijkere look” te geven.
Met mijn voordracht ga ik trachten jullie iets bij te brengen en jullie een beetje te sensibiliseren om meer natuurvoeding te geven, sowieso aan onze vishouders, maar ook zeker aan de garnaalhouders, waar ik sinds een jaartje ook bij hoor. Hopelijk genieten jullie van de presentatie, ik weet dat ik alleszins zin heb om er tegenaan te gaan.
Tot dinsdag