Ruinemans Aquarium uit Montfoort (NL) heeft groothandel Landman Hoevelaken overgenomen en gaat voortaan door onder de naam Ruinemans Group.

Sinds de oprichting in 1955 heeft onze partner Ruinemans Aquarium zich als groothandel volledig gefocust op importeren en exporteren van tropische vissen. Wereldwijd worden door het bedrijf thans miljoenen vissen door verkocht.
Met de recente overname van Landman Hoevelaken heeft men een heel nieuwe productgroep er bij in de vorm van hondenkauwsnacks en aanverwante producten.
Het woord ‘Aquarium’ dekt daardoor niet meer de lading en dat is de reden dat het bedrijf een naamswijziging doorvoert. Bij die verandering hoort ook een geheel nieuwe website (ruinemansgroup.com) die op 4 januari 2022 live gaat.
 

  • Ruinemans Aquarium, opgericht in 1955, is met ruim 50 medewerkers de grootste siervisgroothandel van West Europa. De hoofdvestiging bevindt zich in Montfoort (Utrecht). Daarnaast heeft het bedrijf een vestiging in Miami, Verenigde Staten.
  • Landman Hoevelaken is opgericht in 1967. De 33 medewerkers zijn allen werkzaam in Hoevelaken en die locatie blijft ook gewoon verder bestaan. Landman verkoopt ook vissen, planten en vissenvoer, maar is vooral bekend door zijn assortiment hondensnacks.