De ReefMat is een plug & play en volledig geautomatiseerd vliesrolfilter (voor zeewateraquaria) dat het aquariumwater wekenlang kristalhelder houdt. De rollen van de filter zijn eenvoudig te vervangen en waar je bij andere merken de hele unit uit de sump moet halen.
Een Red Sea rollenfilter werkt met de Reefbeat app, welke gratis te downloaden is in de app store of playstore. De nieuwe filter is verkrijgbaar in twee maten en geven het maximale aantal liters van het aquarium aan.

Red Sea ReefMat 500
De Red Sea ReefMat 500 is een automatisch rollenfilter voor aquaria tot 500 liter. Dit type rollenfilter van Red Sea zorgt voor kristalhelder aquariumwater en geeft via de ReefBeat app een duidelijk beeld van de vervuiling in je aquarium.  Je ziet hoeveel rol er verbruikt is en wanneer de rol vervangen dient te worden.

Red Sea ReefMat 1200
De Reefmat 1200 is geschikt voor een aquarium tot 1200 liter. Het werkt geheel automatisch en wanneer de rol vervuild raakt zal deze automatisch een nieuw stuk rol in het rollenfilter plaatsen. Het water van het aquarium loopt door de Red Sea ReefMat 1200 en zal zonder vervuiling door gaan naar de overige techniek in het aquarium.

Meer info: https://www.redseafish.com/hardware/reefmat/