Video's:  LimBeurs 2011 - LimBeurs 2012 - LimBeurs 2018

Een uitstekende gelegenheid om met andere liefhebbers te ruilen of te (ver)kopen is de jaarlijkse aqua-markt-ruildag die men kent als Lim(burgse-ruil)beurs. Men verhandelt er vissen, planten en materialen, dienstig voor de hobby. Zo worden er o.m. aquariumplanten aangeboden die op moerascultuur gekweekt zijn. Verder kan je er allerlei vissoorten uit eigen kweek, tweedehandse apparatuur, enz.. aantreffen.
Ieder Zilverhaailid kan gratis deelnemen als standhouder. Het Z-bestuur zorgt ieder jaar voor een groepsstand, maar men kan ook individueel een standplaats reserveren.

Zilverhaai Beringen ging in 1981 als eerste club met een ruilbeurs van start en kende meteen veel bijval. Sinds 1990 is deze activiteit een aangelegenheid van BBAT-Limburg waarvan de Zilverhaai deel uit maakt. Onder de benaming van «LimBeurs» is deze ruildag door de jaren verder uitgegroeid tot een heuse aquariummarkt die jaarlijks duizenden bezoekers aantrekt. Niet alleen van onze eigen leden is er belangstelling, maar ook van buitenstaanders en zelfs vanuit het buitenland. Deze ruildag wordt jaarlijks ingericht op de eerste zondag van juli. Zie ook bij “Activiteiten van BBAT-Limburg”.
Sinds 2004 heeft LimBeurs een eigen website met up-to-date informatie. www.limbeurs.be

Praktische informatie LIMBEURS 2024
Sportcentrum Karteria
Kluisbergstraat 21
3290 Diest (België)
Zondag 7 juli 2024, doorlopend open tussen 10.00 uur en 16.00 uur.