Met deze benaming kondigen de aquariumverenigingen uit Belgisch - Limburg ieder jaar hun drukbezochte ruil- en vakbeurs aan. De LIM(burgse-ruil en vak)BEURS is inmiddels al langer een ´Europese topper waar handelaars en liefhebbers naar uitkijken.

LimBeurs 2024 gaat dit jaar door op zondag 7 juli in het Sportcentrum Karteria te Diest. De eerste zondag van juli stromen ieder jaar opnieuw weer duizenden mensen richting LimBeurs. En dit al voor de 31ste maal.

De Limburgse verenigingen hebben er steeds aan gehouden om zeer nauw samen te werken met de vakhandel. Geen enkele van de organiserende verenigingen houdt zich echter bezig met handelsactiviteiten maar doen wel buitengewone inspanningen om de liefhebberij bekend te maken. De organisatoren van LimBeurs nodigen ook u uit om mee te werken aan deze activiteit. Misschien was u vorig jaar al een succesvolle standhouder, dan is verdere uitleg zeker overbodig.
 
Alle handelaars die gebruikte- of nieuw aquariummateriaal wensen van de hand te doen zijn uiteraard welkom. De LimBeurs is bovendien de markt bij uitstek voor alles wat met planten en vissen te maken heeft, we denken hier vooral aan kwekers. Ook niet te vergeten is de terrariumhobby, maar de "Conventie van Washington" zal moeten nageleefd worden. Een natuurliefhebber is meestal de bezitter van een tuinvijver. De LimBeurs staat ook open voor alles wat hiermee te maken heeft.
 
Praktische informatie LIMBEURS 2024
Sportcentrum Karteria
Kluisbergstraat 21
3290 Diest (België)
Zondag 7 juli, doorlopend open tussen 10.00 uur en 16.00 uur.
Opbouw: zondagmorgen vanaf 8 uur. (zaterdag op speciaal verzoek)
Toegang voor bezoekers 5,00- Euro  -  Kinderen gratis
Voor meer informatie:
..................................Website: www.limbeurs.be
..................................Tel. 0032(0)11/27 10 80 - 0032(0) 89/38 37 60
.
.>>>>>>>>> naar Video LimBeurs 2011
.>>>>>>>>> naar Video LimBeurs 2012
.>>>>>>>>> naar Video LimBeurs 2018
.>>>>>>>>> naar sfeerbeelden LimBeurs 2019