De LIM(burgse-ruil en vak)BEURS is al langer een ´Europese topper waar handelaars en liefhebbers met argusogen naar uitkijken. Alle handelaars die gebruikte- of nieuw aquariummateriaal wensen van de hand te doen zijn uiteraard welkom. De LimBeurs is bovendien de markt bij uitstek voor alles wat met planten en vissen te maken heeft, we denken hier vooral aan kwekers.
Ook niet te vergeten is de terrariumhobby, maar de "Conventie van Washington" zal moeten nageleefd worden. Een natuurliefhebber is meestal de bezitter van een tuinvijver. De LimBeurs staat ook open voor alles wat hiermee te maken heeft.

Nog nooit zoveel beursoppervlakte
De 28ste editie gaat door op zondag 1 juli van 10 tot 16 uur in het Sportcentrum Karteria te Diest (België) met een grote en gratis parking. LimBeurs 2018 heeft plaats in een nieuwe locatie met 3.500 m2 beursoppervlakte en een gezellige cafétaria. De organisatoren van LimBeurs nodigen ook u uit om mee te werken aan deze activiteit. Reserveren is online mogelijk op www.Limbeurs.be  Misschien was u al eens succesvolle standhouder, dan is verdere uitleg zeker overbodig.
Onmiddelijk nadat de reservaties op de website werden opengesteld was het al een heuse stormloop van standhouders waar we uiteraard blij mee zijn. 

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.limbeurs.be
Telefonisch: +32 (0) 479 21 94 03 of +32 (0) 489 68 25 15