Allemaal hopelijk gezond en gevaccineerd.

Onze laatste vergadering dateert van 10 maart 2020, dit was nog in de oude COR in de Pastorijstraat 42. Intussen zijn we anderhalf jaar later en starten we onze activiteiten terug op. Het overlegcomité van de overheid heeft dit vrijdag 20/08 mogelijk gemaakt.

Op deze link:  https://www.info-coronavirus.be/nl/news/occ-2008/
zie je bij punt 4: Activiteiten in georganiseerd verband: geen beperkingen meer voor activiteiten in georganiseerd verband, in bijzonder georganiseerd door een club of vereniging.

We nemen dus de 2de dinsdag van september een nieuwe start: Zilverhaai 2.0 en dit in een spiksplinternieuwe nieuwe locatie. Hierbij een stratenplan want de Klarinetstraat 26 is ook nieuw en met GPS voorlopig nog niet te vinden. (Let op! Enkelrichting)

Ledenvergadering september 2021
Op dinsdag 14 september 2021 om 19.30 uur in Ontmoetingscentrum “COR” Klarinetstraat 27  te Koersel-Beringen.

Iedereen welkom! Meer nieuws volgt...

 

 

Op zondag 3 oktober staat de Open House (met beurs) op het programma.
Een doorlopende informatiedag van 10 tot 16 uur, speciaal voor iedereen die wil beginnen of met de hobby net begonnen is. Zoals in 2019 zal dit doorgaan in het buurthuis De Kardijk Burgemeester Heymansplein 14, 3581 Beringen Beverlo. De nodige tafelmeters voor de beurs moet je wel en graag reserveren bij onze voorzitter: zilverhaai(at)gmail.com
Standplaatsen en inkom zijn gratis.