Sea Life Scheveningen viert in juni haar dertigjarig jubileum. Het grootste openbare aquarium van Nederland organiseert in de jubileummaand onder meer een exclusieve VIP-tour. Tijdens deze tour geeft een onderwaterexpert deskundig uitleg over de diverse dieren die de aquaria bevolken. Daarnaast kunnen deelnemers aan de tour assisteren bij het voermoment van de roggen.

Verder wordt op 1 juni de Sea Scan App gelanceerd, waarbij bezoekers de dieren kunnen scannen met hun telefoon en informatie verkrijgen over de verschillende kenmerken. De rest van de maand vinden er nog meer feestelijke activiteiten plaats. Deze worden bekend gemaakt via de website van Sea Life en op Instagram.
"Met trots vieren we ons dertigjarig bestaan en het is geweldig om terug te kijken op de ongelooflijke reis die we hebben afgelegd sinds onze opening in 1993", zegt general manager Pascal van Wersch. "Wat begon als een ambitieus project is uitgegroeid tot een internationaal erkend centrum voor onderwatereducatie en natuurbescherming. Gedurende de afgelopen drie decennia hebben we voortdurend geïnnoveerd en geïnvesteerd om onze bezoekers een unieke en betekenisvolle ervaring te bieden."

Sea Life Scheveningen Strandweg 13, 2586 JK Den Haag, Nederland