Di Apr 23, 2024, 4:27 am
 1  9152
Resultaat 1 tot 2 van 2 items .

http://www.aquaterradagen.be/images/tittelbalk2014.jpg

Voor de derde maal organiseert de BBAT (Belgische Bond voor Aquarium en Terrariumhouders) de Aqua Terra Dagen. Dit groots evenement dat in 2011 ontstond en in 2014 aan zijn tweede editie toe was, wordt dit jaar van 14 tot 22 oktober opnieuw georganiseerd.

De bedoeling van deze Dagen is de aquaristiek en terraristiek en de beleving ervan in clubverband, in eigen streek meer leven in te blazen. Zie speciale Facbookpagina.

Wij, Aquariumclub Zilverhaai Beringen hebben de laatste dag namelijk zondag 22 oktober uitgekozen om opnieuw een "Open House" te organiseren. Het is een activiteit van een aantal actieve leden die zich op die dag inzetten om de club in de picture te zetten.

(zie fotoalbum 2014 op facebook)

Dit jaar is er zelfs een ruilbeurs gekoppeld aan de Open House om nog meer bezoekers aan te trekken.

Hoeveel mensen hebben immers thuis een aquarium of terrarium staan en hebben de weg naar de vereniging nog niet gevonden? Nochtans is een vereniging zoals de onze, en zo zijn er een 50-tal in Vlaanderen alleen al, een ideale manier om deze mooie hobby onder vrienden te beleven. Het sociale contact bij de beleving van een hobby is zo belangrijk! Mensen die graag voetballen, fietsen en sporten in het algemeen weten het wel. Velen van hen beleven hun hobby in groepsverband en dat is op zich een stimulans om door te blijven gaan.

Met het inrichten van de Aqua Terra Dagen krijgen we via de BBAT de mogelijkheid om onze vereniging in de kijker te zetten, zodat we bij een breder publiek bekend worden. De BBAT steunt ons hierbij door het ter beschikking stellen van flyers en affiches. Maar er voor zorgen dat deze flyers en affiches hun doel bereiken, hebben we natuurlijk ook jullie hulp nodig.

Lees hier meer over "Open House 2017"

http://i68.tinypic.com/2ag82sw.jpg.jpg

De officiele affiche zie je hieronder.

http://www.bbat.be/bbat/images/kalender/2017-10-22_beverloGROOT.jpg

Resultaat 1 tot 2 van 2 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com