Zondag 13 oktober 2024 wordt voor u als aquariumliefhebber of als toekomstige aquariumliefhebber een belangrijke dag. Iedereen is trouwens op die zondag gratis welkom in Ontmoetingscentrum COR, Klarinetstraat 26, 3582 Koersel-Beringen . Klik hier voor stratenplan etc..

 

 

Open House van Aquariumclub Zilverhaai Beringen is een doorlopende informatiedag van 10 tot 16 uur, speciaal voor iedereen die wil beginnen of met de hobby net begonnen is.

Voor de 100 eerste bezoekers is bovendien een gratis (gesponserde) goodiebag met o.a. visvoer voorzien.

 

 

Een 5-sterren-dag voor beginnende liefhebbers! Alle aquariumliefhebbers uit de nabije en verre omgeving zijn dan gratis en vrijblijvend welkom. Je kan kennis maken met wat Aquariumclub Zilverhaai Beringen u kan bieden en vernemen met wat de leden bezig zijn. Een aantal goed herkenbare ombudsmannen zijn de hele dag ter beschikking en staan u graag te woord of verwijzen je zo nodig door naar de best geschikte persoon. Je kan die dag zelfs wat zelf gekweekte visjes of plantjes op de kop tikken. Er zijn verscheidene demo's, infostandjes waar je wat kan opsteken en een gezellig praatje slaan met echte liefhebbers.

> Maak kennis met de "Open House ploeg".
 

Wil je ook een gratis standplaats om je spullen te verkopen? >Mailen naar: kenny(at)zilverhaai.be

--------------------------------
Vorige Open House edities
    zondag 12 oktober 2014
    zondag 22 oktober 2017
    zondag 28 oktober 2018
    zondag 06 oktober 2019
    zondag 03 oktober 2021
    zondag 09 oktober 2022
    zondag 15 oktober 2023